Om eyeLearn ApS

Vision: “Vi ønsker at være markedets foretrukne samarbejdspartner/leverandør af visuelle læringsmiljøer”.

Med mere end 15 års erfaring med læringsfremmende løsninger til skoler og undervisningsinstitutioner i Danmark, glæder vi os til at samarbejde med jer om jeres næste projekt for læringsmiljøet.

Vores ”driver” har altid været, at vi ønsker at skabe ”det bedste læringsrum” for så mange elever som muligt. Derfor er vi også 100% dedikeret, når vi skal finde de rigtige løsninger for vores kunder.

Klar målsætning…

Da jeg etablerede eyeLearn Aps i 2015, var jeg ikke i tvivl. Vi skulle på én og samme tid være en sparringspartner og leverandør af optimale løsninger til læringsmiljøer for alle skoleelever/studerende i Danmark. Vores kunders ekspertviden omkring læring og undervisning – kombineres med vores mangeårige erfaringer med materialer og løsninger, og derigennem skabes de rigtige løsninger/designs til lige netop jeres behov og ønsker.
N

Mangeårig erfaring...

N

Skræddersyede løsninger...

N

Altid høj kvalitet og professionel tilgang...

Mange års erfaring…

Med hundredvis af projekter i hele landet – fordelt på mere end 70 kommuner har vi en enorm erfaring, som vi bringer i spil ved hvert nye projekt. Tilgang, meninger og ønsker omkring løsninger til læringsrummet er forskellige – heldigvis. Vi motiveres af disse udfordringer, og skræddersyer løsningerne til jer. På den måde får I de rigtige ”værktøjer” og miljøer til jeres hverdag. Vi er sikre på, at alle uddannelsesinstitutioner har en målsætning om at skabe et inspirerende, motiverende og spændende læringsmiljø, der giver ro og tryghed for brugerne, og giver eleverne mulighed for at udleve deres fulde potentiale. Vi har præcis samme indstilling og glæder os til at høre fra jer.

Elementer i samarbejdet…

For os er det naturligt, at et projekt starter med en tæt dialog/et møde, hvor I får mulighed for at beskrive jeres ønsker/idéer. Vi guider jer herefter igennem vigtige elementer i processen og kommer naturligvis med vores anbefalinger, så det endelige projekt imødekommer jeres ønsker optimalt, kan implementeres hurtigt og anvendes i jeres hverdag.

Vi ønsker involvering og at tilgodese elever i et inkluderende læringsrum. Der skal være plads til variation og udfordringer – og med øje for, at eleverne lærer med afsæt i forskellige læringsstile. Inspirationen og motivationen kommer fra mange sider i en læringsproces, og her spiller det i høj grad ind, at omgivelserne giver ro og tryghed, og skaber den alsidighed og dynamik der kræves.

Ønsker du at høre mere om samarbejdet med eyeLearn?

Kontakt

Kontakt os og hør mere om vores vinkel på den rigtige løsning for jer!.

EyeLearn

Kontakt

Kronprinsensgade 19
5000 Odense C

51 95 60 64

Følg os