Eksempler på løsninger til læringsrummet (markeret med orange): specialdesignet madras, vægfolie til alkove, læringsplancher m. store personligheder, banner til afskærmning, vægfolie m. nøgleord, vægfolie på murstensvæg, ”frisør-skilt” m. angivelse af område, gulvfolie…

Mange løsningsmuligheder med produkter fra eyeLearn…

Vi kan, med vores produkter, skabe løsninger til alle typer af læringsrum – ude som inde. Er det nye produkter, upcycling af eksisterende møbler – eller nye fysiske placeringer som; vinduer, skabslåger, reolgavle, læsenicher/-huler, trapper, toiletdøre eller andet, så kan vi med vores skræddersyede løsninger også hjælpe jer.

Vi har designs til alle folkeskolens fag, og har mange special-designs, udviklet i samarbejde med vores kunder, som I måske kan have gavn af. Kontakt os venligst for at høre mere om mulighederne.

Når vi har klarhed over jeres ønsker og behov, tager vi altid afsæt i de tilstedeværende muligheder i læringsrummet.

Det er ikke mængden af produkter, der løser jeres behov – men kvaliteten og designet på de ”rigtige” løsninger.

 

Produkter & løsninger

Her finder du eksempler på alle vores materialer, samt billeder af nogle af de mange løsninger/designs, vi har leveret til andre kunder.
Brug det som inspiration – og tag fat i os til jeres næste projekt. Vi kan helt sikkert hjælpe jer og finde løsninger til jeres behov.

Dørfolier

Kan designes helt efter jeres ønsker, og dørflader er et fantastisk værktøj til at skabe et inspirerende læringsmiljø.

Vægfolier

Vores væg- og vinduesfolier kan ændre rummets udtryk, så det skaber et fagligt inspirerende miljø til glæde for jeres elever.

Vinduesfolier

Er det småt med vægplads? Så kan I med fordel inddrage vinduer som ”kommunikationsflader”.

Gulvfolier

Skab optimale rammer for bevægelse, samarbejdet – og spændende læringsmuligheder ved at inddrage jeres gulvarealer i læringsrummet.

Læringsplancher til væg

Farvel til murstensvægge og knagerækker og velkommen til et inspirerende læringsmiljø med spændende designs, læringsmodeller, naturens kredsløb og meget mere.

Flytbare læringsmidler

Hvis I ønsker flytbare læringsmidler til anvendelse indendørs – kan vi anbefale vores naturgummi-produkter eller vores tema-tavler med udstanset håndtag.

Specialløsninger

Gennem de sidste mange år har vi samarbejdet med skoler om spændende løsninger til optimering af læringsrummet.

Akustik til væg

Med vores akustikløsninger til vægmontage, er det nu muligt at kombinere fagligt inspirerende designs og læringsværktøjer.

Akustikskillevægge

Vores lyddæmpende akustik-skillevægge giver jer det ”fleksible læringsrum”. Skab rum-i-rum og optimer mulighederne for gruppearbejde.

Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for jeres læringsrum.

Kontakt

Kontakt os og hør mere om vores vinkel på den rigtige løsning for jer!.

EyeLearn

Kontakt

Kronprinsensgade 19
5000 Odense C

51 95 60 64

Følg os