TERMOPLAST

Termoplast er samme materiale som bruges til fodgængerfelter og vejmarkeringer. Termoplast kan kun anvendes udendørs – og allerhelst på asfalt eller fliser. Med termoplast kan du inddrage skolegården og udendørs arealer til undervisning og leg. Vi sørger for at montere dine spil/designs, og du kan tage produkterne i brug med det samme.

Vi leverer et bredt sortiment af løsninger, men skulle du og dine undervisere – have specielle ønsker, kan vi også levere disse. Nogle af de populære aktivitetsspil / designs er:

Hinkerude – Taltavle – Trafikbane – Ostespil – Urskive – “Leg-på-Streg” – Bogstavorm – Gangetavler – Regneblomster – Dartspil – Boldbaner – Alfabet – Geometriske figurer – Landkort….

For at sikre den optimale vedhæftning er sæsonen for udlægning typisk fra 1. april til 30. september. Der kan selvfølgelig være perioder udenfor denne periode, hvor forholdene muliggør en udlægning. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

DIBOND

Dibond-plader er en sandwich konstruktion bestående af 2 aluminium plader med en PE-skumkerne. Samlet tykkelse for pladen er 3mm. Vi printer direkte på pladen, og pga. den meget stabile og stive konstruktion er produktet vejrbestandigt og ideelt for montage både ude og inde.