Samarbejdet med eyeLearn

Udgangspunkt for enhver opstart / dialog med eyeLearn er de pædagogiske og læringsmæssige ønsker, I har til læringsmiljøet på jeres skole/institution. Det vigtigste for os er, at finde en løsning der understøtter jeres tanker om læring og undervisning, og at løsningerne hurtigt implementeres og anvendes i hverdagen.

Vi samarbejder med alle der arbejder med undervisning og læring, og vores kundegruppe spænder bredt fra vuggestuer/børnehaver over folkeskolen til gymnasier, erhvervsskoler og professionsskoler. Med vores dekorations- og fuldvægs-løsninger, kan vi endvidere implementere inspirerende designs til idrætscentre, sygehuse, plejehjem og andre typer af offentlige og private institutioner.

Går du med tanker om at skabe nye inspirerende og motiverende visuelle miljøer hos dig, så tøv ikke med at kontakte os for en dialog omkring næste skridt i dit projekt.

Vi ønsker at optimere betingelserne for øget læring. Vi ønsker at skabe motiverende miljøer – både med fokus på læring, men også med dekorative designs, der er med til at øge kvaliteten for alle der færdes og har deres daglige gang i miljøet. Derfor arbejder vi nu på 10. år med at skabe – det udviklende læringsmiljø.

Vi samarbejder med nogle af landets førende eksperter indenfor læringsstile, digitale læringsportaler og synlig/målbar læring for at kunne tilbyde jer de individuelle tilpassede og skræddersyede løsninger, der understøtter jeres visioner bedst.

Vi glæder os til samarbejdet.

  • tæt dialog og kontakt

  • opfyldelse af jeres ønsker

  • høj faglighed og unikke løsninger

  • optimal produktkvalitet

  • sparring og idéudveksling til gavn for jeres hverdag