Clio Online er Danmarks største digitale undervisningsforlag – www.clioonline.dk

Vi udvikler digitale læringsportaler og undervisningsmidler til grundskoler, og i dag har 90 procent af alle Danmarks folkeskoler et årligt abonnement på en eller flere af Clio Onlines læringsportaler.

Vi har haft et spændende samarbejde med eyeLearn, hvor de med udgangspunkt i illustrationer fra vores undervisningsmateriale gør det muligt at koble digitale læringselementer med elevernes fysiske miljø.

Hvor eyeLearn har en stor erfaring med at implementere de fysiske løsninger, bidrager vi hos Clio Online med vores viden og kompetencer om læring og didaktik. Ikke mindst gør samarbejdet det muligt for skolerne at tilføje endnu en dimension til deres indkøbte digitale læremidler på en sjov og inspirerende måde.

Alle Clio Onlines læringsportaler kan prøves gratis på clioonline.dk

Janus Benn Sørensen, salg- og marketingdirektør

“Vi har i samarbejde med eyeLearn udviklet nogle spændende plancher til det fysiske læringsrum….” – Clio Online

 

“Vi vil gøre verdens børn bedre til matematik” – Edulab – www.edulab.dk 

Samarbejdet mellem EduLab og eyeLearn sigter mod at kombinere digital matematik med det fysiske rum.

Ved at kombinere sjov og kreativ matematik med det fysiske miljø får man et fantastisk supplement til den gængse matematikundervisning.

Vores fælles produkt FessorLøbet er med til at skabe motivation og inspiration omkring matematik, og samtidig bliver det synligt, at skolen er aktiv med de digitale muligheder. FessorLøbet er et godt redskab for skolens lærere til at skabe et fagligt afbræk. Eleverne kan arbejde i grupper eller på egen hånd, og hver måned er der nye spørgsmål på løbets 15 poster – naturligvis for alle klassetrin.

Dermed er der friske og nye matematikudfordringer året rundt til gavn for alle elever.

Kasper Holst Hansen – Direktør

“Sammen med eyeLearn har vi skabt; FessorLøbet – et nyt og spændende tiltag til folkeskoler der ønsker; matematik der virker – med høj faglighed og meningsfuld bevægelse”

 

CREOCREO (www.creocreo.dk) er en virksomhed fra 2009 grundlagt af pædagogerne Henriette K. Rasmussen og Susanne K. Rasmussen.

CreoCreo har siden 2013 arbejdet med forskellige motiver til print, hvor motiverne først males som akrylmalerier, hvorefter de overføres digitalt til videre bearbejdning på computeren.

I skabelsen af nye motiver anvendes kunstnernes pædagogiske baggrund, og det sikrer at pædagoger og børn kan bruge motiverne aktivt i deres hverdag. De fleste motiver understøtter væsentlige temaer fra de pædagogiske læreplaner; Sprog – Krop og Bevægelse – Naturfænomener.

Vi har et tæt samarbejde med eyeLearn, som vi løbende er i dialog med. I dette samarbejde skabes der idéer til både motiv og materiale, som vi håber, er til stor inspiration og glæde hos brugerne.

“Vi har et tæt samarbejde med eyeLearn…”